Известие

Collapse
No announcement yet.

За скоростите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За скоростите...

Туко нема, нема и 2 и 4 едва, едва влизат и то некво изчанчено. Случва се рядко. Смених маслото в скоростната кутия, но пак се случва. През останалото време превключването си е ОК. Някои да се е сблъсквал с подобен проблем или предположение защо е така?!
    145 jtd

Help!
    145 jtd

Comment

Колега....
      това се оказва често срещан проблем при тези зверчета. Затова и около 60% от потребитлите на ТС мотори са сменяли скоростна кутия. ...... писах писах ама който не си отваря очите.. го изтрих. Щом си сменил маслото, предполагам с каквото трябва, и пак не влизат лесно, може да имаш синхронизатори за смяна.
      Друга честа причина е доколкото съм чувал, износен механизъм, този който е под лоста.... според мен си струва първо там да провериш, че другото си е сложно и скъпо.
      Успех
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Е, той е с jtd. Поне така пише в подписа му, а не с ТС ?
        А за какво става въпрос, защото аз съм с ТС
        146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

При колегата проблемът е по-скоро в механизма на лоста
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря за отговора колега. Все пак ако някои има още нещо да сподели нека го направи Познат ми каза че имало някаква ябълка на скоростния лост която може би трябва да се смаже. Вие какво мислите по въпроса. Утре ще я карам някъде да я погледнат де.
            145 jtd

Comment

Тая ябълка е ПОД скоростния лост и е пластмасова. Обикновено се нуждае не от смазване, а от смяна, понеже просто се чупи.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
              X